Varför välja IBAN?

Optimera betalningar

Minimera betalningsavslag och kostnader kopplade till reparation och återfångande. Minskar misslyckade betalningar och sammankopplade bankavgifter, spar tid och pengar. Säkerställer att giltiga detaljer matas in, tar bort misstag och inmatningfel och förbättrar registrering. Undvik betalningsfel och bankavgifter.

Spar tid

Genom att automatisera betalningsvalidering och hämtande av bankdata kommer du att spara värdefull tid och resurser för att kontrollera betalningsdetaljer innan betalningshantering.

Automatisk komplettering

Förbättra användarupplevelsen genom att automatiskt komplettera bankdetaljer såsom BIC-kod och banknamn för dina klienter vid inmatningspunkten där de matar in sina bankdetaljer.

Snabb installationsprocess

Vi har byggt alla våra affärsprocesser runt begreppen enkelhet och effektivitet. Förenklad inköpsprocess, snabb kontouppsättning och ett enkelt API-anrop gör att du kan få vårt system integrerat med ett minimum arbete och tid.

Tillförlitlig och säker

Genom att licensiera bankreferensdata från högkvalitativa dataleverantörer såsom S.W.I.F.T, VocaLink och Banque de France garanterar vi bästa möjliga datakvalitet. Redundant server-arkitektur ger maximal tillförlitlighet och drifttid på tjänsterna.

Betrott stöd

Vårt team 'r alltid redo att svara på våra klienters frågor. Snabba svarstider och snabba lösningar på problem ger våra klienter en sömlös integration användarupplevelse.

Vårt system stöder IBAN-validering för 97 länder. Vi lägger till stöd för nya länder så snart de officiellt antagit IBAN-standarden.

Stödda länder

Vi licensierar data från tillförlitliga datakällor såson nationella banker och finansinstitut för att ge korrekt bankdata.

Läs mer

Genom att uppdatera våra bankkataloger månadsvis och i vissa länder veckovis ser vi till att vårt system svarar med uppdaterade bankdetaljer.

Läs mer

Våra övervakningssystem följer kontinuerligt status och prestanda på vår tjänst. Avbrott, underhåll och fel läggs upp här.

Se Systemstatus

Systemsäkerhet och dataskydd är viktigt för oss. Läs mer om vilk asteg och tekniska åtgärder vi tar för att skydda dina uppgifter.

Dataskydd

Under de år vi har tillhandahållit våra betalningsvalideringstjänster har mer än 1000 företag betrott oss med att validera betalningsdetaljer.

Betrodd av