Om oss

Btealningsvalideringsplattformen på www.iban.se drivs av GV Solutions LTD, ett bolag registrerat i Bulgarien med adress: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Vårt företag har specialiserat sig på att tillhandahålla affärsmjukvara som en tjänst (SaaS) för betalningsvalideringslösningar.

Vad vi gör

Med ett stadigt växande antal företag som använder våra tjänster, är vi en tillförlitlig leverantör av betalningsvaliderings och optimeringslösningar.
Vårt system av lättanvända nättjänster tillgängliga som SaaS och UI hjälper bolag att undvika misslyckade transaktioner, och strömlinjeforma betalningsprocessen och skydda från bedrägeri.
All denna funktionalitet händer i en säker miljö där alla uppgifter som sänds till vår plattform hanteras som ytterst känsliga.

Huvudmål är att tillhandahålla tillförlitliga och uppdaterade bankdetaljer som returneras från våra tjänster genom att licensiera uppgifter från tillförlitliga partners såsom S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France osv.

 • Produkter som är effektiva och lätta att integrera
 • Lösningar som hjälper lösa tekniska och affärsmässiga utmaningar
 • Beprövad, tillförlitlig teknologi och expertis
 • Kvalificerat och dedikerat tekniskt stöd för varje kundfråga
Vad vi gör?
Våra värden

Våra värden

Vi tror på:

 • Att vara effektiva, och tillhandahålla enkla lösningar på komplexa problem.
 • Transparens, att vara ärlig. Ett bolag ska agera som en person. Att ta ansvar och vara trogen dess kunder och partners.
 • Kundtillfredställelse, att arbet med våra klienter för att förbättra våra tjänster.
 • Att dela med oss vårt kunnande. Vår hemsida är inte bara en plattform för att sälja våra tjänster. Vi utvecklar referenssidor och ger gratis resurser till den som behöver förstå bankbetalning och tekniska detaljer såsom BIC-koder, Växlingskurser, information om IBAN-struktur och länder och mer.

Våra partnerskap

Korrekta bankuppgifter ligger i kärnan av våra tjänster och det är ytterst viktigt att dessa uppgifter ska vara så uppdaterade och korrekta som möjligt. Genom att bygga upp strategiska partnerskap med myndigheter inom betalningssektorn tillhandahåller vi en tillförlitlig och uppdaterad källa för betalningsreferensinformation. Våra datapartners inkluderar nationella banker, finansinstitut och privata bolag som ger ut och upprätthåller dataresurser för bankkoder.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Vårt kompakta team med utvecklare, entreprenörer och IT-folk har erfarenhet av att utveckla betalningsvalideringstjänster sedan 2009.
Vi har arbetat med anpassade betalningsvalideringslösningar inom olika industrier.
Med den snabba utvecklingen av den Europeiska Unionens betalningssystem specialiserade vi oss på att strömlinjeforma bankbetalningar för våra företagskunder.
När det internationella bankkontonumret ( IBAN ) blev det ledande formatet på bankkontoidentifiering utvecklade vi ett centralt system för att validera IBAN-uppgifter.

 • 2013

  Lanserade den första IBAN-valideringsplattformen. Den första hemsidan tillhandahöll en funktion för gratis IBAN-validering.

 • 2015

  Rullade ut IBAN-validering och beräkning inklusive grundläggande API-funktioner som programvara som tjänst ( SasS ).

 • 2016

  Med en redan betydande klientbas som använder vår första version av API och UI för våra tjänster, expanderade vi utbudet av tjänster och rullade ut nya förbättrade APIer till den nya plattformen hos www.iban.se

 • Nu

  Med stöd från tusentals bolag som litar på våra valideringsmetoder fortsätter vi att expandera, utveckla och förbättra vårt system för att tillhandahålla bättre betalningsvalideringstjänster.